, ,

Pitbull, aki 2 évig volt egy ketrecbe bezárva, először érzi a szeretetet…

Azon gondolkodsz, vajon miért néz ki ez a kutya úgy, mintha most “hajtogatták” volna ki? Bemutatjuk Landist, aki most lépett ki először ketrecéből, amiben 2 évig lakott!

Hirdetés:

Üdvözlünk ebben a történetben, amiben meglátjuk, hogy milyen szörnyűek vagyunk mi emberek. A georgiai Second Chance Rescue talált rá Landisre, aki egy nagyon kicsi ketrecben volt, és ez volt az egyik legszörnyűbb eset, amit valaha láttak. Még az ilyen embertelen szintű elhanyagolás, vagy talán az önkéntes kínzás után sem adta fel Landis. Az élet szinte pokol volt számára, amióta csak megszületett.

Hirdetés:

A megmentők azonnal orvoshoz vitték, és fogadalmat tettek, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy Landis újra talpra álljon. Landis most a georgiai menedékhelyen van; megkap minden szeretetet és törődést, és a legjobb gyógyszereket, ami csak létezik! Az biztos, hogy az önkéntesek nagyon szeretik őt. 🙂

Hirdetés:

Létrehozták a “Landis Project” -et a Facebook oldalukon, ahol napról-napra bemutatták Landis mágikus javulását. Eleinte nehezen ment, de most, hogy a kezelések véget értek, Landis végül boldognak látszik.

Ez a kutya olyan kegyetlenségben szenvedett, hogy még rémálmainkban sem jutna ilyen az eszünkbe. El tudod képzelni, hogy 20 éves korodig egy kis kalitkában kell felnőnöd? Sajnos Landis átélte … és bátrabb volt, mint bárki más.

Mindössze csak egy kis szeretetre vágyott, és milyen szerencsés, hogy ezt meg is kapta a menedékhelyen. 🙂

Mert az önkéntesek nemcsak szerették őt, hanem segítettek neki, hogy egyenesen álljon a lábain és végre felemelt fejjel álljon… büszkén, amit eddig még nem ismert.

Oszd meg Landis történetét másokkal is!

 

Szólj hozzá:

Hozzászólás