, ,

Két nő talált egy fához kötött kutyát — és ezt a szívszorító üzenetet hagyták mellette

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

Sajnos egyre több állatot hagynak magukra az emberek.

Rájönnek, hogy nem tudnak gondoskodni kedvenceikről úgy, ahogy gondolták, vagy szerettek volna, és valahogy megakarnak szabadulni tőlük; vagy éppen már nincs “szükségük” szegény állatra. Akárhogy is, de ez egy kegyetlen és igazságtalan módszer így kezelni egy élő teremtményt!

Hirdetés:

Szerencsére vannak olyan emberek, akik figyelembe veszik ezeket a félredobott állatokat. Felismerik és tudják, hogy nekik is szükségük van egy szerető otthonra, ahol boldogok lehetnek. (Mint minden állatnak!!)

Dél-Karolinába Blanca Cushman és unokatestvére észrevettek egy fához kötött kutyát egy parkoló mögött. A gazdáját sehol sem látták, de volt a kutya mellett egy kézzel írt üzenet, ami megmagyarázta a helyzetet …

Hirdetés:

Egy nő, Blanca Cushman és unokatestvére egy délután ügyeiket intézték, de arra nem számítottak, hogy egy nagy meglepetésben lesz részük… 

Hirdetés:

Amikor kifele sétáltak egy boltból, Blanca unokatestvére észrevett egy fához kötött kutyát, akinek gazdáját sehol sem látták. A két hölgy nem akarta szegény kutyát egyedül hagyni.

A kutya mellett két üres edény, egy hátizsák, és egy kézzel írott üzenet volt… egy szívszorító üzenet! 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.