, ,

Egy kutya a félelemtől reszketve a falhoz húzódik — nézd meg, amikor egy megmentő feléje nyúl

Amikor megláttam a kutyát az alábbi videóban, a szívem nagyon összeszorult.

Amikor a ketrec kinyílik, teljesen a fal mellé húzódik, és reszket félelmében, amint meglátja az embert. Ez egyszerűen tragikus!

Hirdetés:

Nem is akarok bele gondolni, hogy miken kellett keresztül mennie ahhoz, hogy így reagáljon egy emberi lényre.

De szerencsére az a személy, aki kinyújtotta felé a kezét, egy önkéntes volt az  A Place to Bark -tól, aki felajánlotta, hogy ad neki egy esélyt egy jobb életre.

Hirdetés:

Mivel teljesen elvesztette bizalmát az emberekben, a kutyának nagyon sok szeretetre, türelemre és gondoskodásra volt szüksége, hogy újra szocializálódni tudjon. De miután állatszerető emberek között volt az A Place to Bark-nál, a kutya valódi személyisége megmutatkozott, és ismét önmaga lehetett, ami nem más volt, mint egy szeretetre méltó kutya.

És ami még jobb, hogy a rehabilitáció után a kutyát egy csodálatos, gondoskodó család fogadta örökbe!

Hirdetés:

Freedom Is Near

"Next dog leaving with me. Sweet boy. This is one of the lucky ones, leaving animal control with me."Time for freedom! 🙂 To submit your video, email Submissions@LoveWhatMatters.com :)Video courtesy of A Place To Bark Dog Rescue http://www.facebook.com/aplacetobarkdogrescue

Közzétette: Love What Matters – 2016. április 3.

Manapság a kutya élvezi a barátaival való játékot és a családjával együtt boldogan él. Milyen csodálatos!

Minden állat jó életet és szerető otthont érdemel! Oszd meg ezt a videót emlékeztetőnek, hogy mennyire fontos az állatok gondozása!

Szólj hozzá:

Hozzászólás