, ,

A kempingezők megmentenek egy bébi fókát, aki a partra vetődött — majd mindenkinek külön-külön megköszöni

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

Ezek az emberek mindent eldobtak, hogy megmentsenek egy partra vetett bébi fókát – és ő a legkedvesebb módon köszönte meg nekik.

A bébi fóka egy nagy vihar után sodródott a tengerpartra, és képtelen volt visszatérni a vízbe. Amellett, hogy a partra sodródott, még az anyjától is külön váltak.

Szerencsére néhány ember, aki a strandon kempingezett, hallotta a szegény fóka sírását, és tudták, hogy azonnal segíteniük kell.

Hirdetés:

Felvették egy pokróc segítségével, és visszavitték a vízhez. Majd elengedték a vízben, de soha nem gondolták volna, ami ezután történt!

Hirdetés:

Ahelyett, hogy elúszott volna az óceánban, a kis fóka a megmentőjük felé fordult, oda úszott mindegyikhez külön-külön, és még azt is megengedte, hogy megsimogassák. Olyan volt, mintha így köszönné meg nekik, hogy megmentették. Nyilvánvalóan nagyon hálás volt.

Hirdetés:

Ha nem lettek volna azok a jó szamaritánusok, akkor ez a fóka sosem tért volna vissza az óceánba, és sosem csatlakozott volna újra az anyjához és a többi családjához. Szerencsére a megfelelő helyen voltak a megfelelő időben!

Nézd meg a kis fóka mentését az alábbi videóban, és készülj fel arra a szívmelengető pillanatra, amikor köszönetet mond a megmentőinek!

Oszd meg ezt az aranyos videót barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.