A férjem új szerzeménye

Nem tudom, hogy a többi nő mennyit hallgatja azt, hogy hisztis, vagy hogy állandóan visszatérő elem nála egy-egy dolog miatt való panaszkodás, amit nem tud megoldani, de én bizony számtalanszor megkapom ezt a saját férjemtől. Sokszor már össze is vitatkoztam vele amiatt, mert úgy érzetem, egyrészt nem érdekli a problémám, másrészt pedig nem érzi át, hogy mennyi kellemetlenséget és nehéz szituációt okoz ez számomra. A problémám ugyanis, ami vissza-vissza térő elem, és egészen sokáig nem is találtam rá megoldást, a cipőim folyamatos tönkremenetele és a cipők pótlása. Nagyon nehéz ugyanis olyan magas vagy lapos talpú, elegáns, vagy akár laza női cipőt találni, ami nem csak hogy küllemében megfelel a mindennapok céljainak, a munkahelyemen való helytállásnak vagy csak a barátokkal való találkozás örömének, de még kényelmes is, és biztonságos hordást biztosít számomra, akár az egész nap során. Sokat vezetek ugyanis, és nagyjából három hónap alatt már azt látom a cipőimen, hogy használhatatlanok, mert a folyamatos pedálhasználat teljesen tönkreteszi a sarkokat.

Valamelyik nap megint szembesültem azzal, hogy nem csak időrabló tevékenység a pótlás, de bizony nehéz is, mert nem nagyon találok megfelelő cipőt, és hát nem is túl olcsó, mert egy-egy valóban minőségi darabnak természetesen mindig megkérik az árát. A minap azonban haza jött a férjem, és egy ajándékot hozott magával. Rendelt nekem egy cipősarokvédőt a https://heelgood.hu/ oldalról, mert nagyon sok jót hallott róla és azzal tért haza.

Persze kezdetben azt gondoltam, hogy gúnyolódásként szánja, egyrészt a probléma milyensége miatt, másrészt pedig, jelezvén, hogy ő megoldást talált rá, de aztán láttam, hogy teljesen őszintén adta át, és ismerem már annyira, hogy láttam a szemében, tényleg szívből reméli, hogy nem fog kelleni több kényszerből történő cipővásárlás. Mondjuk lehet, hogy ehhez az is hozzájárult, hogy a legutolsó alkalommal az ő bankkártyáját használatam. De a lényeg, hogy a megoldás tényleg tökéletesen bevált. A cipőim védve vannak, és már több barátnőm is használja az új szerzeményt.