, ,

A 76 éves ember naponta gyűjti a fémhulladékot — és az oka valóban imádnivaló

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

A 76 éves Willie Ortiz 22 éve eteti a vadmacskákat Hartford környékén. Ortiz, aki fémhulladékot gyűjt, hogy élelmiszert vegyen, egy napot sem hagyott ki, még az eső, a hó vagy a jéghideg idő ellenére sem! Minden reggel 6 órakor elindul otthonából, felpakolva szardíniákkal és macskaeledelekkel, hogy megetesse a macskákat, és ellenőrzi az egészségi állapotukat.

Vannak még kedves emberek a világon; és sok macska is. Ez teszi a világot egy kicsit elviselhetőbbé.

Hirdetés:

 

Willie az elmúlt 22 évben egy etetést sem hagyott ki. Összesen 70 macskáról gondoskodik, minden este megeteti, és ivartalanítja őket, így a kóbor macskák száma nem növekszik.

Willie ezt a munkája mellett teszi, ami megköveteli tőle, hogy fémhulladékot gyűjtsön és értékesítsen, függetlenül attól, hogy mennyire fáradt, függetlenül attól, hogy milyen az idő.

Hirdetés:

Akkor kezdett el gondoskodni róluk, miután látta, hogy az emberek nem vesznek tudomást az éhes macskákról, akik ételért könyörögnek.

Blackie egyike Willie éjszakai törzsvendégeinek.

Hirdetés:

Willie azt mondta, hogy addig eteti a macskák, amíg csak tudja.

Tavaly Kathleen Schlentz létrehozott egy ‘gofundme’ oldalt, hogy pénzt gyűjtsön Willie-nek, és segítsen neki több eledelt vásárolni a macskák részére. Nem meglepő, hogy meghaladta a célját, de még mindig lehet adományozni e szép küldetés felé.

Reméljük, hogy az emberek, akik hisznek Willie ügyében, továbbra is adományoznak. A világnak több olyan emberre van szüksége, mint Willie, akik napi jó cselekedeteket tesznek annak érdekében, hogy világunkat csak egy kicsit jobbá tegyék.

Oszd meg ezt a nagyszerű történetet másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.